Årets forestilling

Den lille havfruen kommer til Madsebakken teater! 

Den lille havfruen Aria fyller atten og er trolovet til en havprins fra Stillehavet. Men Aria drømmer ikke om annet enn å komme seg ut og se verden. Dagen hun fyller atten så får hun lov å reise opp til havoverflaten helt alene for første gang. Der oppe får hun øye på en vakker prins på en skute. Det er en stormfull kveld og skuta kantrer.

Den lille havfruen klarer å redde prinsen og samtidig forelske seg i han. Aria ser ingen annen utvei enn å inngå en pakt med den beryktede og onde havheksa for å få se han igjen. Havheksa lover Aria ben så hun kan besøke sin prins, men er ikke Aria gift med prinsen innen solen går ned den 7 dag, vil hun dø.

Aria – Nicoline/Maren
Lucy – Martine
Henrik Hummer – Caroline
Fru Skilpadde – Line
Dronningen – Nora Marie
Anne Mona – Oda og Thea Emilie
Ste-søster Belladonna – Eline S.
Ste-søster Trixie – Ina
Prins Ernst Gunnar – Elling
Kroko – Nils
Dilla – Nora
Dori – Eline B.
Marlin – Ovidia
Havheksa – Synne
Pæra (Black devil fish) – Mathias
Prins Stefan – Henrik
Tjeneren Percy – Mads
Kaptein Torolf – Victoria
Gunda – Hedda
Fleske Maja – Serine
Kokka – Ishan
Lotta – Eline B.
Lynette – Hedvig
Presten Rigemor – Lerke

Instruktører

Teateret har vært så heldige å få Kari-Anne Eig Akervold og Therese Vollset Vis til å være instruktører denne sesongen, og vi er i full gang med øvinger.

Kari-Anne Eig Akervold bor i Kongsberg, er 44 år og har drevet med teater selv siden hun gikk på Åsen Hun har vært instruktør på Åsenteateret i 3 år. Hun er aktiv i Kongsberg teaterlag, og har eksamen i Kunst og kultur i Helse og Omsorg. For øvrig er hun er utdannet lærer og har jobbet som lærer på barneskoler. For tiden jobber hun på Ramyr Akuttinkvartering.

Therese Vollset Vis bor i Kongsberg og er instruktør sammen med Kari-Anne. Hun har lang erfaring fra teater og musikaler. Hun er utdannet musikkpedagog, sangterapeut og musikkterapeut. Therese har bistår spesielt på sang og musikk.